Singoalla logga

Hyr ni ut kläder?

Ja. Vi hyr ut klänningar till bal och bröllop. Vi har även frack, smoking, frockcoats och jacketter till uthyrning.

Behöver jag boka tid?

Nej, men det uppskattas. Ni är välkomna att prova vad ni vill hur mycket ni vill utan att boka tid. Vi hjälper er gärna i den mån vi kan. Känner ni att ni skulle vilja få särskild rådgivning uppmuntrar vi er till att boka en tid. Under lördagar är det extra högt tryck i butiken. Planerar du att besöka oss på en lördag ber vi dig boka en tid. Bokningar sker via mejl på singoallabrollop@hotmail.com.

Vilka storlekar har ni?

Vi har klänningar i storlekar från 32 upp till 56. De flesta klänningar är i storlekar mellan 34 och 44. Våra herrplagg finns i storlekar mella 46 och 58.

Vilka sömnads tjänster erbjuder ni?

Vi erbjuder enklare sömnad för att garantera bästa möjliga passform. Vi gör upplägg och kan även justera storleken inom rimliga mått. Har du ett eget plagg i behov av sömnad kan du höra av dig så hänvisar vi er gärna direkt till skrädderiet vi samarbetar med.

Hur lång är leveranstiden?

De flesta av våra klänningar har en leveranstid på 12 till 16 veckor så se till att vara ute i god tid. Våra vanligaste herrplagg till exempel frack och smoking har oftast en kortare leveranstid på 2 till 5 dagar.

Köper ni in eller säljer ut begagnat?

Det händer att vi vid säljer utgående plagg som varit uthyrda. Vi tar dessvärre inte emot begagnade plagg.

Vad kostar klänningar?

Aftonklänningar, balklänningar och tärnklänningar kostar mellan 2000 och 5000. Priser varierar beroende på om det är en enkel eller mer avancerad modell. Brudklänningar är dyrare och kostar mellan 7000 upp mot 30 000.